Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ανατροπή! Survivor: τι κάνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Survivor: Για κανέναν λόγο δεν τα παρατάει η Ειρήνη Παπαδοπούλου!!!

Όπως λένε διάφοροι, λόγω των υψηλών ποσοστών που έχει επιτύχει το SKAI gr  λόγω του Survivor, που όλοι άλλωστε γνωρίζουμε, πολλοί δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και άτομα που επωφελούνται από την τηλεόραση ψάχνουν τρόπους για να αυξήσουν την τηλεθέαση τους και να μαθευτούν, επιλέγοντας όμως την παραπληροφόρηση. Πολλές εκπομπές επιλέγουν να σχολιάσουν το Survivor, πετυχαίνοντας έτσι κάποια τηλεθέαση. Δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση σε αυτό.
  Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες το κοινό έχει "αγαπήσει" την Ειρήνη Παπαδοπούλου για διάφορους λόγους. Από πριν γνωρίζαμε ότι κατα την μεγάλη εβδομάδα δεν θα παίζεται καθημερινά το survivor. Μάλιστα η ίδια η παραγωγή αποφάσισε η αποχώρηση να γίνει πριν τις γιορτές, έτσι ώστε όποιος αποχωρήσει να μπορεί να κάνει Πάσχα με τους δικούς του. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, η Ειρήνη που όπως γνωρίζουμε έφαγε αρκετό bullying, έγινε ο "εθνικός μας ήρωας", όπως αποκαλέστηκε. Αυτό ήταν και μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους όσους ψάχναν τηλεθέαση! Να ενημερώσουν πως ο νέος αγαπημένος μας παίχτης θα αποχωρήσει οικειοθελώς!! Κι όμως, αφού survivor δεν βλέπουμε αυτές τις μέρες, έτσι κατάφεραν να να αυξήσουν την τηλεθέαση, αφού ο κόσμος προσπαθεί να ενημερωθεί από εκεί.. και είτε το θέλουμε είτε όχι τους έχουμε αυξήσει την τηλεθέαση και ο σχολιασμός τους έχει πλέον φτάσει σε κάθε άκρη. Μήπως δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες αρκετά καλά όμως??
Η Ειρήνη απ'όσο γνωρίζουμε είναι ακόμα στο παιχνίδι, και ενώ πλέον κατάλαβε πως έχει το κοινό με το μέρος της, έδιωξε τον Χανταμπάκη, σπάζωντας τον ανταγωνισμό του με τον Αγγελόπουλο.. δεν έχει κανένα λόγω να τα παρατήσει.. ήδη από πριν μπορούσε να τους φέρει όλους σούζα... πόσο μάλλον τώρα!!

Τελικά όμως!
Η Ειρήνη στάθηκε δυνατή! Παρά όλο αυτό τον πόλεμο αποχώρησε από μόνη της, και μοίρασε σε όλους ένα μεγάλο μάθημα...ενώ ταυτόχρονα κέρδισε την αγάπη όλου του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου